Oproepen

vrijdag 7 juli 2023

Foto-/Videoshoot EuroParcs Cadzand + 3-daags GRATIS compleet verzorgd verblijf: Gezin met kinderen 4+ jaar

Welk gezin met minimaal 2 kinderen van 4+ jaar wil graag, gratis en compleet verzorgd, 3 dagen op het nieuwe vakantiepark EuroParcs Cadzand verblijven? https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/zeeland/cadzand

Het verblijf is vanaf vrijdag, 07 juli t/m zondag, 09 juli. Een 3-daags verblijf waarbij een vakantiewoning ter beschikking wordt gesteld met beddengoed en een handdoekenset. Verder krijgen jullie dagelijks een ontbijtbox, lunch en avondeten (in variërende vorm zoals o.a. barbecue). Er vinden tal van activiteiten plaats waarvan wel verwacht wordt dat jullie daar aan deelnemen met tussendoortjes en drank (bier/wijn/fris).

Op zaterdag, 08 juli vindt een foto-/videoshoot plaats ter promotie van dit vakantiepark. Naast het gratis verblijf krijgt u dit extra vergoed.

Tijd: 09.00 uur - 17.00 uur
Vergoeding: € 350,- (rechtenvrij) per gezin met minimaal 2 kinderen (4+)
Reiskosten: € 0,21 p/km woonadres - locatie(s) v.v.
Parkeerkosten: Indien van toepassing wordt dit ook vergoed
Plus alle foto’s en de video zodra deze openbaar zijn.

Voorbeelden van foto’s én video kunt u op de website van de diverse EuroParcs vakantieparken zien. Zo ook op het instagram account van Inside Out Models: @insideoutmodels

Interesse?
Graag een reactie met foto’s (graag niet te groot) naar info@inside-out-models.nl
Mocht je al een up to date profiel hebben dan is het niet nodig foto’s toe te sturen. Gelieve onderstaand kopiëren en bovenaan in je reactie (e-mail) plakken.

- Voor- en achterna(a)m(en):
- Leeftijd(en):
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):

** Lees onderstaand de werkwijze van IOM **  Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.

Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep hier blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10  Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/Inside-Out-Models-533614466796288 én Leila de Wit https://www.facebook.com/I.O.M.LeilaDeWit bovenaan de oproep **  AFGEROND  ** worden geplaatst.

dinsdag 13 juni 2023

Videoclip Otto Lagerfett: 3 muzikanten M/V

Voor de nieuwe videoclip van Otto Lagerfett  ben ik op zoek naar 3 muzikanten M/V.
https://www.ottolagerfett.nl

- Gitarist
- Accordionist
- Trompettist


Zoals we Otto kennen wordt het weer een gezellige schlager, een echte vrolijke zomerhit, in Spaanse sfeer met een flamingodanseres.

Het gaat om figuratie, je hoeft de muziek dus niet van te voren geheel in te studeren maar… het is wel de bedoeling dat je het instrument kunt bespelen, er dus affectie mee hebt. Je krijgt de muziek van te voren aangeleverd en ter plekke is het de bedoeling dat je er een feestje van weet te bouwen.  Je komt duidelijk herkenbaar in beeld.

Datum: Dinsdag, 13-06-2023
Locatie: Strandtent in ‘s-Gravenzande
Tijd: 16.00 - 21.00 uur
Vergoeding: In overleg
Reiskosten: € 0,21 p/km woonplaats - ’s-Gravenzande v.v.
Parkeerkosten: Indien van toepassing wordt dit ook vergoed

Interesse?
Graag een reactie naar info@inside-out-models.nl met foto en info zodat ik dit naar het management kan doorsturen.

- Voor- en achternaam:
- Woonplaats:
- Telefoonnummer:
- Instrument:
- Speelniveau:

** Lees onderstaand de werkwijze van IOM **  Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.


Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep hier blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10 Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/Inside-Out-Models-533614466796288 én Leila de Wit https://www.facebook.com/I.O.M.LeilaDeWit  bovenaan de oproep **  AFGEROND  ** worden geplaatst.