Oproep

dinsdag 30 juli 2024

RTL4 tv-programma: Gezin met kinderen vanaf +/- 12 jaar

Voor een RTL4 tv-programma, t.b.v. verkoop- en verhuur van vakantiewoningen, ben ik op zoek naar een gezin M/V met kinderen vanaf 12 jaar.

Als u 1 kind heeft mag er ook een neefje/nichtje/vriendje of vriendinnetje mee. Als u een eenouder gezin bent kunt u misschien zelf een vriend(in) of kennis meenemen of als dit niet lukt kunnen wij hopelijk matchen. Er hoeft geen tekst ingestudeerd te worden maar je moet wél spontaan kunnen reageren en je goed weten uit te drukken (improviseren).

Datum: Dinsdag 30-07-2024
Locatie: Nunspeet
Tijd: 09.00 - 18.00 uur (ruim genomen i.v.m. de boot, kost vaak iets meer tijd)

Wat gaan jullie doen?
De vakantiewoning plus het park bezichtigen met de presentator. Het wordt weer voor eenieder een hele leuke en afwisselende dag! Jullie gaan met de boot varen op het Veluwemeer met onderwijl diverse tussenstops om 3 vakantieparken te bezichtigen. Uiteraard wordt er voor een lekkere lunch en drankjes gezorgd.

Vergoeding volwassenen: € 125,- p/p
Vergoeding kinderen: € 45,- p/p
Reiskosten: € 0,23 p/km woonplaats/opnamelocatie v.v. op basis van de ANWB routeplanner of daadwerkelijke reiskosten openbaar vervoer. Let op! De vakantieparken liggen NIET in directe nabijheid van een station (dus trein én bus).
Parkeerkosten: indien van toepassing worden deze ook geheel vergoed..

Indien ingeschreven bij KvK (SBI-code 90011 / Beoefening podiumkunst) en/of in bezit van BTW-id  dan is zelf factureren uiteraard mogelijk. Zo niet, dan wordt hier een afrekening opgemaakt. De vergoedingen worden via de bank overgemaakt.

Interesse? Indien je een profiel bij IOM hebt, zorg dan dat deze up to date is, je hoeft dan geen extra foto’s per e-mail toe te sturen. Ik stuur de link van jouw profiel door naar de klant, zo heeft deze meteen een goed beeld van je m.b.t. persoonlijke gegevens en foto’s.Geen profiel bij IOM, dan graag een reactie met recente foto’s (indien groot graag verkleinen of via We Transfer) naar info@inside-out-models.nl 

Gelieve onderstaand te kopiëren en bovenaan in je reactie (e-mail) te plakken.
- Voor- en achterna(a)m(en):
- Leeftijd(en):
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):
- E-mailadres:
- Kom je met de auto of OV:

** Lees onderstaand de werkwijze van IOM **  Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.

Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep hier blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10 Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/Inside-Out-Models-533614466796288/  én Leila de Wit https://www.facebook.com/I.O.M.LeilaDeWit bovenaan de oproep **  AFGEROND  ** worden geplaatst.