Oproep

donderdag 25 februari 2021

RTL4 TV-programma: 2x Echtpaar/Stel > OTTERLO

En ook morgen wordt het lekker weer dus is er “last minute” nog een tv-opname ingepland.

Voor een RTL4 tv-programma t.b.v. verkoop- en verhuur van vakantiewoningen ben ik op zoek naar twee echtparen/stellen. Je mag je ook alleen opgeven zodat men zelf een samenstelling kan maken. Je hoeft geen tekst in te studeren maar je moet wél spontaan kunnen reageren en je goed weten uit te drukken (improviseren).

Datum: Donderdag, 25-02-2021
Locatie: Otterlo

Huurders vakantiewoning: Echtpaar/Stel van rond de 30 - 55 jaar
Tijd: 09.00 - 13.00 uur
Activiteit: Jullie krijgen schilderles

Huurders vakantiewoning: Echtpaar/Stel van rond de 25 - 35 jaar
Tijd: 13.00 - 17.30 uur
Activiteit: Streetart bekijken in Ede (dus 2 locaties)
https://www.bezoek-ede.nl/cultuur/buitenkunst

Vergoeding volwassenen: € 75,- p/p
Vergoeding kinderen: € 30,- p/p
Reiskosten: Euro 0,19 p/km woonplaats/opnamelocatie v.v. op basis van de ANWB routeplanner of daadwerkelijke reiskosten openbaar vervoer. Let op! De vakantieparken liggen NIET in directe nabijheid van een station (dus trein én bus).
Parkeerkosten: indien van toepassing worden deze ook geheel vergoed.

Indien ingeschreven bij KvK en/of in bezit van BTW-id dan is zelf factureren uiteraard mogelijk. Zo niet, dan wordt hier een afrekening opgemaakt. De vergoedingen worden via de bank overgemaakt.

Interesse?
Zorg dat je profiel up to date is of maak een profiel aan op de website van Inside Out Models (I.O.M.) www.inside-out-models.nl Foto’s hoeven niet persé professioneel te zijn, als ze maar duidelijk zijn en een goed beeld van je weergeven (zonder zonnebril). Bij een gezin is een groepsfoto altijd fijn. En altijd geldt, hoe beter de foto's des te eerder ik iemand bemiddeld krijg!

Aansluitend graag een reactie naar info@inside-out-models.nl zodat ik weet dat ik jullie/jouw foto's en info naar de klant kan doorsturen. Graag onderstaand kopiëren en bovenaan in je reactie (e-mail) plakken.

- Voor- en achterna(a)m(en):
- Leeftijd(en):
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):
- Lees tevens onderstaande tekst.

** Lees onderstaand de werkwijze van IOM **
Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.

Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep hier blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10 Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/Inside-Out-Models-533614466796288/  én Leila de Wit https://www.facebook.com/I.O.M.LeilaDeWit bovenaan de oproep **  AFGEROND  ** worden geplaatst.