Oproep

woensdag 3 april 2024

Model voor een modetape om geen "bh-look" te creƫren

Uitgesteld. 

Ik ben op zoek naar een model voor een instructievideo die topless met siliconen nippelcovers in beeld te zien zal zijn. De tepels worden dus onzichtbaar. Het gaat om een tape van een flexibele en ademende katoen, die voorzien is van een huidvriendelijke acryl lijmlaag. De tape wordt gebruikt als mode tape om een “geen beha-look” te creëren. Het is zelfs mogelijk om de tape te dragen tijdens het douchen of zwemmen doordat de tape waterbestendig is. De tape kan op diverse manieren aangebracht worden hetgeen men in beeld wil brengen.

Leuke outfit gekozen voor een feestje of festival, maar wil je geen zichtbare BH-bandjes? Wil je op een natuurlijke manier je borsten liften en mooie rondingen laten zien, zodat dat ene colbertje, feestjurk of topje nog mooier valt? Dan is deze tape de perfecte oplossing voor jou! Deze tape biedt een subtiele, maar effectieve lift, waardoor je zelfvertrouwen krijgt en je outfit er nog beter uitziet!

Deze tape maakt oorspronkelijk deel uit van het tapemateriaal dat door (fysio)therapeuten wordt gebruikt voor het behandelen van blessures en klachten.

Dag/Datum: 
Plaats: Enschede
Tijd: 10.00 - 18.00 uur
Vergoeding: € 300,- p/p
Reiskosten: Inclusief
Parkeerkosten: Gratis
De vergoeding wordt per bank overgemaakt

Interesse?
Graag een reactie met recente foto’s (indien groot graag verkleinen) naar info@inside-out-models.nlIndien je een profiel hebt bij Inside Out Models met daarop recente foto’s hoef je er geen toe te sturen. Gelieve onderstaand te kopiëren en in je reactie (e-mail) te plakken.

- Voor- en achternaam:
- Leeftijd:
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):
- E-mailadres:
- Kom je met de auto of trein:

** Lees onderstaand de werkwijze van IOM **  Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.

Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep hier blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10 Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/Inside-Out-Models-533614466796288/  én Leila de Wit https://www.facebook.com/I.O.M.LeilaDeWit bovenaan de oproep **  AFGEROND  ** worden geplaatst.